Ik vervang mijn Station. Hoe maak ik een back-up van mijn gegevens?

Als onderdeel van onze toewijding aan gegevensbeveiliging en continue verbetering van onze producten, migreren we uw Weerstations naar virtuele Huizen.

Wanneer u uw product uit het Home verwijdert, worden de gegevens worden automatisch gewist en kunnen niet worden opgehaaldin concordantie met de bepalingen voor de bescherming van persoonsgegevens.

Wij raden u aan de meethistorie van uw Station te downloaden met behulp van de volgende procedure:
Ga in de web app my.netatmo.com naar Mijn Station beheren > Uw stationsnaam > Geavanceerd > Meetgegevens downloaden als CSV/XLS-formaat.