Ik ontvang geen meldingen op mijn smartphone.

Let op: u moet ingelogd zijn in de Home + Security-app om meldingen te ontvangen.

Controleer eerst in de Home + Security-app of de gebeurtenissen waarover u op de hoogte wilt worden gesteld, juist worden weergegeven in de tijdlijn. Als ze niet verschijnen, ga in de naar Home + Security app naar > Instellingen> Beveiligingsinstellingen aanpassen > [productcategorie], en kies de gebeurtenissen die je wilt registreren en die waarvoor je een melding wilt ontvangen.

Als u een Presence-camera hebt, controleer dan de tijd die is gekozen voor de meldingen, onder aan het scherm. Om de hele dag op de hoogte te worden gebracht, voert u 'van 00:00 tot 23:59” in. Controleer a.u.b. of de Waarschuwingszones het juiste bereik beslaan. Elke gebeurtenis buiten de Waarschuwingszone zal worden genegeerd.

Als de gebeurtenissen in de tijdlijn verschijnen maar u de meldingen nog steeds niet ontvangt, controleer dan of u ze hebt geautoriseerd op uw smartphone:

• Als u een iOS-apparaat gebruikt, kunt u hier meer informatie vinden.
  • Als je een Android-apparaat gebruikt, ga in de naar Home + Security app naar > Instellingen > Meldingen en selecteer "Meldingen weergeven".
Opmerking: sommige Android-fabrikanten beperken de functionaliteiten van apps die op de achtergrond worden geplaatst om de levensduur van de batterij te optimaliseren. Dit kan ervoor zorgen dat u geen meldingen ontvangt van de Home + Security-app.

Klik op uw telefoonfabrikant en volg de procedure om de Android-beperking te verwijderen:

Houd er ten slotte rekening mee dat een slecht wifi-signaal ook problemen met meldingen kan veroorzaken.