Geavanceerde notificatie-instellingen voor Android

Op Android 8 of nieuwer, ga in de naar Home + Security app naar > Instellingen > Meldingen, om toegang te krijgen tot de geavanceerde instellingen voor meldingen.

Meldingen worden ingedeeld in "kanalen" voor elk soort gebeurtenis (onbekende gezichten, bewegingsdetectie voor binnen- en buitencamera's, rook alarm...) en u kunt het gedrag voor elk kanaal kiezen. U kunt meldingen voor bepaalde kanalen uitschakelen of zelfs het geluid voor een specifiek kanaal wijzigen als uw Android-telefoon deze optie toestaat.